EBBA 16 år !

Ebba, min ebbaebbaebba är nu 16 år! Igår vare hennes födelsedag o då var det tårta hos henne som gällde. I Fredags var det tjejmiddag som gällde och det var mysigtmysigtmysigt. verkligen mys på högsta nivå!

GRATTISGRATTISGRATTIS



jaa om någon checkat min bilddagbok så är bilden där också ik noow,  men den är helt enkelt sötast!


att fördriva håltimmen på ett bra sätt.

hej!

nu sitter jag här i skolan, idatorsalen för första gången sen Juni. Vi har just haft matte och snart är det svenska. jag känner mig faktiskt riktigt motiverad att jobba hårt med matten i år, även om det absolut inte är ett favvoämne. I svenskan har min favoritlärare blivit utbytt till en lite mindre bra, och det är så syyynd.
 Just nu är det håltimme och då finns det ett antal alternativ på saker att göra här på stallarholmsskolan:

* Gå till "gårn" och köpa något att äta
* Gå till konsum och köpa något att äta
* Sitta i datorsalen och nörda
* Plugga(dvs ifall man fått något att plugga till)
Jaa, det är väl ungefär det.

Just nu är jag sugen på te och macka och som tur är kan man få det, här i skolan! Nybakat bröd för 5 kronor och te för 1, kan omöjligt bli bättre än så! fredagskvällen berättar jag om senare, för jag har ännu inte riktigt bestämt vad som kommer på schemat!
nu är jag omringad av hela min klass som står och tittar, så det känns som att det är dags att avsluta, bye!

Jag önskar faktiskt ibland att jag var kaffedrickare, så jag kunde bli lite pigg.


9a

Imorn ska jag upp 06.17. Eller jaa klockan är iallafall ställd så, men vi får ju se hur det går med den saken. Idag biddere bakdag med ebbaw! Det var en riktig hård kamp där i familjen waldenströms hus när vi drog igång våran tävling. Jag bakade havrekakor med nougat och ebbaw bakade chokladkakor. Vi fick bedömning av tre hugriga bröder och jag tycker helt enkelt vi säger att jag vann tävlingen. (dom kunde inte bestämma sig) När ebbaw och jag går in i en tävling slutar det alltid med en massa tjafs och det resulterar ofta med att jag som VET att jag har rätt blir ägd när hela familjen alltid håller med ebbaw,

Sedan blev det vandring till Ebbas apartment och lämna ett busskort till henne. Där stannade vi i 20 minuter, sen vare träning som gällde! Vi dansade och sådant och nu känner jag att börjar komma lite iform, härligt!
 
nu ska jag faktiskt snart kolla på lite simhopp, haha, det är faktiskt häftigt! Sen blir det hoppa i kojs för att sedan ladda dra sig mot skolan.

kortfattat

gårdagens: 16.05 bussen, hem till ebba med lite mysigt prat, träna(500 situps,faasiken vad det känns i magen idag), till stan för att köpa chips och låna filmer med martha, möta cissi, hem till martha och titta på filmer+sovning!

dagens: försovning hos martha, spriiiinga till hårmodet för klippning, lämna filmerna igen, 10.23 bussen hem och nu har jag just ätit!

veckans: träning/bio med ebba och cissi, börja skolan!

jag vill ocksåocksåockså börja gymnasiet nu, orkar inte ett helt år till i grundskolan!

Nu har jag äntligen klippt mig och håret känns härligt och frech, det gillar jag! Mycket kul som händer nu, på Måndag åker jag till Gotland och helgen efter fyller min Ebba år! Wohoooo :DVictoria fyllde även år för några dagar sen, kan passa på och gratta.

Hare braaa, det ska iallafall jag ha de två sista dagarna innan lovet är slut!



filmer som har tittats på på senare tid, vissa bättre än andra ;D


onyttigheter i mitt hjärta

hooopppsan vad jag har ätit onyttigt på sista tiden. jag och ebba, vi är BÄST på att tjocka i oss glass och popcorn. De finns liksom inga gränser! Sov hos her inatt och då bidde det glass i mängder, popcorn, corny och nääästan en toscakaka.

imorn börjar ebba skolan och jag har några få days kvar. imorn ska jag träna och på Tisdag blir det frissören. men nu, nu blir det ändring. Mer träning och mindre onyttigheter! Ett tag i allafall..

kärlek to sötoebb

suger åt mig av de sista dagarna

IGÅÅÅÅR flög jag in med bussen till min ebba som för ovanlighetens skull satt och tittade på gilmore girls! sista avsnittet i tredje säsongen tittade vi på, och man blir faktiskt insatt av bara ett par få ! senare blev det att köpa en stoor pizza som gjorde än mätt för dagen. vi gick även en EN OCH EN HALVTIMMES promenix med Astapastan och sedan blev det att hyra film. lite besök av en massa fikagäster och sedan blev det att smyga sig in till ebbas rum och moffa. popcorn,saft och mjuk pepparkaka, i MÖNGDER. kan det bli bättre?

idag har jag gått till campus avec ebba och hämtat busskort. sedan hem och vända för att hämta lite grejjor till ledarmötet som var senare. efter det blev det träning för min del och det var faktiskt roligt! innan jag tog bussen hem gick jag to ebba pch spelade 500, ett kortspel. har ni spelat det? ebba lärde mig, skitkul!

Imorn ska jag och min bror testa hans nya tvspel:D



sista fulla veckan på sommarlovet !

idaaag, har jag först tittat på pelle svanslös med johanna, sedan åkt in till cissi och tittat på notting hill och sedan bridget jones! vi moffade chips och åt pannkakor. sedan drog vi oss mot livat i holken i ugglans park och mötte ebba,elsa,liza och susanna, trevligt vare! blev hemfärd klockan exaaakt 21.23 och hemkomst tio i. både elsas och mina föräldrar stog ivägen med bilarna så bussen blev stillastående tills dom förstog att dom stog ivägen, haha.

NOOO BILDER finns för denna dagen så istället får ni ännu en gotlandsbild byyyyyy ebba the goodi!


pyamasdagen

idag har varit en sån här dag då man vaknar och struntar i att byta om drån pyamasen. sen går man runt och pysslar, städar och fixar. sen blir klockan 02.20, och man sitter fortfarande i samma pyamas. herre guuud vad tiden går fort !


en favorit får hamna på bilden för hon är bästooo!


sommaren får gärna stanna ett lååångt tag till, den tycker vi om!

oh häääär kommer några








eeeeeebbbaaaaaaaaaaa<3

rullande igen

jaaa, nu ska jag faktiskt ta tag i detta och börja blogga igen!
Sommaren har varit underbar och vädret har ju faktiskt varit , jaa helt okej. När min Ebba kom hem från England åkte vi upp till Dalarna där vi solade, badade, åkte runt och såg på bio. mys vare! när vi kom hem vart det lite ompackning och sedan for vi till Gotland. där var det kulkul och vädret var BÄST. På dagarna var det stranden och Visby, och kvällarna var vi antingen nere vid vattnet eller spelade kort med Jack, och en gång Christoffer. Ebba har ju även flyttat så där har jag befunnit mig en hel del.

Sen när det var hemkomst var det lite smått och gott som gällde. En visit i Malins hus i Stockholm med Ebba och Anna och filmkvällar. Boende i Ebbas lägenhet med spionering på grannarna. Tjejfest hos ebbaw som fyllde 15 häromdagen, och självklart glassätande och pizzaätande på kebaben avec ebbaaa.

Igår serverade jag ebba och elsa på räfsnäs, trevligt! Elsa har ju kommit hem nu efter en månad i Frankrike! DET gillar vi.

och nu segar sig datorn igen med bilderna, de kommer

Utkast: Ebba har ...

Ebba har flyttat och det är såå fint. Grekland-känsla som även är skrivet på Ebbaeriksson.blogg.se såg jag nu  ;) Kändes som att vakna på ett grekiskt lyxhotell imorse! Har GLASSat runt i strängnäs idag, (haha det var kul) Alltså ätit en glarreeeee! Vi sov då alltså i Strängnäs idag och det är helt underbart där. Europaskolan till vänster och kyrkan till höger.

Just nu springer jag runt och sjunger mamma mia låtar (jaa, ebbá vi skulle sluta, men det GÅR inte) man blir beroende. Håller på och firra håret eftersom att vi ska iväg och dansaaaa hela natten, :D

Idag har vi även sett ett bröllop, eller ja, vissa delar. Vi gick in till kyrkans reception efteråt för att fråga hur kyrkoklockornas system funkar, eftersom att vi blir galna på dess mysko rytm. Men vi fick ett svar och det tänker jag ICKE tala om här, ni får allt fråga själva!

Min bror och Johanna är och lyxar sig i Göteborg. eller lyx och lyx, vet jag inte. bor på nån camping men det är nog roligt

Kärlek till Ebba som är bässssst




höh

HEJ nu ska jag gå

bilder från sommaren kommer inom en SNAR framtid, promise.

RSS 2.0