oonderbart

oh yeah, dalarna, undebart såklart! mysiga fik och bio. te och mackor sent på kvällen. kortspel och dramatiska morgondopp. mer detaljerat kommer antagligen! imorn blire till o hjälpa ebbon med flytten. sen myspys o sovning där. Lördag blir det dansning! Kuuul. Iallafall på kvällen. Söndag Ikea, Mpndag Goootland, :D

så skönt att ebben min är hemma, oooonderbart

borläänge

nu dras det iväg till Borlänge-Dalarna med Ebba som just kommit hem! Är såå glad över att hon är hemm nu efter tre, långa, oxford-veckor. Så imorn på förmiddagen blir det att äntligen träffa henne igen. Vi kommer hem till helgen och då blir det antagligen inte många lugna stunder. På Måndag blir det Gotland också med ebbsy, kulkul !



Just nu är allt brabrabra och jag längtar efter den där stora solen som tidningarna lovat. Jag längtar efter melon och grillad kyckling med sour cream and onion chips. Jag längtar efter halvkalla kvällar ute med kortleken och jag längtar efter Alice! Sen så längtar jag väldigt mycket till Gotland och Visby, de fina kvällarna och det roliga folket.
 
Godnatt!

IDAAAAAAAAAG

JAAAAAAAAA IDAG, IKVÄLL ! IDAG KOMMER HON, DEN SAKNADE EBBA HEM. ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR DIG

och nu ska såklaaart bilderna inte gå att lägga upp. skit

men iallafall, ebba är BÄST

riddardagar i mankan

Har varit riddardagar i Mariefred Torsdag, Fredag, Lördag och idag, Söndag. KUUL! Jag blev vald till dam av en riddare första dagen och jag blev så överlycklig, Ebba du skulle varit här ! Imorn kommer Ebba hem och på Tisdag blir det Daaaaarna med henne, KUUUL! Ebbaw har bott här i några dagar och vi har kollat på en massaaa filmer. najsbajs.

byebyebeybeyebbebebeyebybybeybeeybeybeyeb


ebbaeriksson, jaa tack

 JAAAAAAAAAAAATAAAAAAAACK<3

klänningar, jaa tack




Ja tack, den vill jag ha!

Saknar Ebba mer och mer och KAN KNAPPT VÄNTA TILLS 21 !


Idag har jag spelat guitar hero och hälsat på Melina på hennes jobb. vart på motorcykeltur och varit med ebbaw. imorn blire riddarspel,det är trevligt! ut och äta fredag och lördag är trevlanstrevlans:D

Ta mig till Oxford!

Jaa, rubriken säger allt. TA MIG TILL OXFORD så jag kan handla lika mycket kläder som min älskade Ebba för fulla muggar gör. Nyss pratade jag med sötot på msn och gah, vad avundsjuk man blir när man hör om allt kul. Sommaren i Sverige är också väldigt bra men ändå, Oxford liksom. Ebba kommer hem snart och jag längtar så jag dör, typ nu.

Känner du igen dig Ebba?



Denna Tisdagen har varit väldigt bra faktiskt. Pappa och jag tog en liten sväng med motorcykeln. I min påse hamnade en blå oxh en rosa tröja samt lite smink. I pappas hamnade det några kranar och lite rör-delar. Ja, skillnaden på far och dotter. Efter det kom Ebbaw hem till mig och vi åkte sedan in till Mariefred för att fixa med riddarspelen. Mitt i jobbet sprang jag iväg till Gittan för att logga in på msn och prata med Ebba! RoligtroligtroligtroligtROLIGT. saknar ju som TUSAN! Därefter blev det mat på slottscafét. Nu har vi åkt hem för att moffa godis o kanske kolla lite på Sunes sommar, vem vet?


grönaluund

Gaaah, det suger att jag aldrig är inne när min oxfordiga älskling är inne på msn. men iallafall kan jag ju iallafall skriva att jag saknar dig enooormt och jag vill att du ska komma heeeeem. Hon har fått iuppdrag att handla lite kläder till mig, det ser jag fram emot! Det känns iallafall bra att ebbson har det bra där borta i utlandet, då kan jag känna mig lugn.



Japp, idag var jag då på grönan med ebbaw och cissi. ebbaw är en karusellfegis och åkte vikingen och pop-expressen. Cissi och jag mådde mest illa av dom och åkte annat. Vi sprang faktiskt runt som galningar och jag åkte karuseller jag aldrig trott jag skulle våga åka. jag är IMPONERAD. Blev även en tröja inhandlad när vi var i storstaden, men tyvär fick jag inte titta i affärer så länge eftersom att dom andra envisades att börja dra oss till grönalund. ajja, sånt är livet.

                                                                                                                                                       

Sedaaaaan idag blev det hemfärd efter ätande och åkande. Väl hemma skriver Victoria att hon är på "landet" och jag springer rusande in till henne. Så det blev glassätande och fiskandoch e, snart är det dags för toast.

imorrnnn blir det riddarspel, eller iallafall fixande till det. Ebba om alltid brukar vara med missar ju den i år! grr.

Jaa, den där bilden som jag skulle lägga upp har tyvär stördat sig så det FUNKAR inte att lägga upp den, så det får bli nåt annat. byeeeeeeee






The week

Hello there!

På senare tid har det hänt en massa grejjor och jag hinner inte med. Bli inte arga nu om det här inlägget kommer innehålla ca. 2000 stavfel, för mina händer är så kalla att jag inte kan skriva ordentligt. aja. Jag har tältat och sovit hos Ebbaw, jag har spelat guitar hero och haft vänner sovit här. Jaa en massa saker som hör sommaren till. Jag har även träffat Malin som nu kommit hem från Malta, mysigt. Idag var jag i Stockgholm med pappa och åt thaimat på söder samt fikade på fjäderholmarna! Är grymt sugen på att inhandla kläder i mänger, så förhoppningsvis kommer jag iväg den här veckan. Önskar att jag  var rik så jag kunde frossa i väskor och sommarklänningar.

Nu har Ebba varit borta i nästan 2 veckor och I miss her, som faan! Pratade med henne i telefon igår och hon verkar ha det så bra. och TUR är väl det. <3

hmm.. nu stördar sig bilden på ebba och mig här men jag kan säga att den kommer, :D









guitar herooo

asså jag förståår inte. i början var det inge roligt, men nu är jag den stösrta nörden i världshistorien, GUITAR HERO!

Loppis i helgen med la klass. Lovisa och jag var duktiga försäljare och sålde en dek skitgrejer till rätt så höga priser. I slutet försökte vi ge bort saker till folk, med dom flesta ville inte ha. otacksamma jävlar. imorn kommer maaalin hem! Då hoppas jag kunna se henne innan jag ska iväg och tälta på kvällen. eller hoppas, jag SKA rättare sagt. På Onsdag kommer Martha, Ebba och Cissi hit, eftersom att Martha kommer hem då. treeevlans.

Saknar Ebba som tusingen just nu. Hon shoppar coh lever livet i Oxford och här är det bara regn. Vill att hon ska hemhemhem, så vi kan dela det regniga vädret tillsamans. gruff. om du får tag i en dator och läser detta så kan du ju alltid komma ihåg att jag ÄLSKAR dig.

nu ska jag in och träffa Cissi och Ebbaw, skulle egentligen bada men får se hur det lbir med den saken, byeii


Sommar sooommar sooooooommar

Hellop allihopa. jag vill bara börja med att säga: GAAAAH VAD JAG SAKNAR EBBA NU, HOPPAS HON HAR DET BÄSTBÄSTBÄST

De snaste dagarna har jag helt och hållet tillbringat med Ebbaw. Vi har spela GH, ätit gott, badat, solat, Varit på dop, haft picknick, träffat människor oh sådant som man ska göra på sommaren. Snart bär det avv till henne igen. Idag har jag stått lite på blivande klass 9a:s loppis som har gått ganska så bra. Imorn ska jag stå där heeela dagen lång. Det är ju vikingahysteri i hela Stallarholmen så våran oskyldiga lilla by är invarderat av vikingar från Sveriges alla håll och kanter. Känns inte som en riktig vikingafestival utan Ebba som jag alltid spenderat denna helg med annars.

Jag och Ebbaw har börjat ett nyttigt liv så idag har vi inte ätit en enda sötsak. Efter dopet serverades Kakor, rulltårtor, kladdkakor, visgrädde, bullar, saft och läsk. På Ebbaws och min talrik låg endast en jordgubbe och i glasen fanns det vatten. Vi har varit på joggingtur och även styrketränat en hel del, så det så!

Nästa vecka blir det lite Victoria och lite tältning. Även en liten tjejkväll här då Martha kommer tillbaka! Malin kommer även hem på Tisdag och sen ska det bli dans på balanze på Torsdag, tjoho!

Åh, jag vill verkligen veta hur Ebba har det borta i Oxford, tänker skriva ett sms tror jag bestämt.

Nu ska jag leta efter Pelle Svanslös del två på blocket och sedan ta bussen till Strängnäs, tjoobi!


 

The day after

Jahaapp, så nu var man fjorton år då. känner en stoooor förändring i blodet redan.

Såg på Narnia 2 igår, och det var suuperbra. Blev kär i Prins Caspian, jäklar vad snygg. Sedan åkte jag hem och åt och fikade med familjen. Fick ett paket av Johann som bestod av ett gulligt linne, thaaaankyou. Fick även ett halsband av Ebba och Melina som var ruskigt fint. Jag tycker även min bror gjort ett bra jobb i presentjakten, då han köpte kläder.

Jag tittade slut på OC igår och fytuuusan vad jag grät i sista avsnittet. Har inte gråtit så länge på hundra år känns det som. Serien är så bra så jag mååste se säsong två, nu, GENAST.

Ååååh sedan gjorde ett litet telefonsamtal födelsedagen ännu mer underbar. Det var nämligen Ebba som ringde från Oxford! Hon verkade ha det roligt och bra, vilket jag förstår. uuuunderbart att hon ringde och grattade mig. Hon sa att Oxford var en underbar stad och att Prins Caspian, Ben Barnes, BOR där! jag blev genast ännu mer avundsjuk än vad jag är.

Fick även telefonsamtal från Malta, av Malin! Hon kom minsann också ihåg. gulligtgulligt. Hon kommer hem snart så det är braa!



Ebba pleeeease, ta hem honom om du hittar honom.


14 idaaag

Nu har Ebbs ååååkt! Gah, nu känner jag avundsjuka ända ner till tårna alltså! Nu är hon där i England och roar sig, hm.

men jag har det bra ocksp, jag fyller ju faktiskt år idag! Ska in en sväng och kolla på bio med people, det blir trevligt. Igår var jag och spelade lite gh hos ebba och åt även lunch med melina och folk! Imorse blev jag väkt 6 med skönsång av min bror och far. Fick schnyyygga grejjor. Av mamma fick jag en resa till Göteborg för att se Mamma mia musikalen, wweeeiii !



RSS 2.0