Ebbaeriksson

Var just och sa bye till Ebba, som åker till Oxford om ett par timmar. Kommer bli tomt och ensamt utan henne. Känns inte som en riktig födelsedag utan den glädjesprudande tjejens närvaro, men jag kan glädjas över at hon kommer ha det så otroligt bra. Direkt efter hemkomsten kommer vi åka till Dalarna och några dagar senare till Gotland, så det blir en fuuull månad för Ebbs del. Hursomhelst så kommer jag sakna den här bruden och jag längtar redan tills hon kommer hem.


Spaaaa

Så, nu är Elsas och min överaskning till Ebba slutförd. Och fytusan vad mysigt det blev. 

I Fredags hade jag mitt födelsedagskalas för släkt och grejs, trevligttrevligt vare. Ebba sov sedan här och vi tittade på en störd film som jag inte fattade någonting av, haha. Dagen efter var det dags för mig och Elsa att köpa grejer till Ebbas surprise. Vi fick upphämtning av Tarja efter som att hon och Ebba skulle till intersport. Elsa och jag shoppade loss i storstaden. När vi sedan kom till Elsa fixades det och sedan vid sju kom Ebba. Först fick hon mat i mängder och sedan var det spadags. Härligt som tusan. Sedan blev det film och mofftajm. Runt två somnade vi ihopmosade i en säng.
UNDERBART !


The Mediator

Har just läst ut The Mediator av Meg Cabot, ooh grymt bra. Ebba som tipsade mig, och till en början förstod jag ingenting eftersom den är på Engelska, men jag kunde tillslut gissa mig till endel ord och nu är jag klar!

Har varit endel med Ebbaw, Cissi och Melina på sista tiden, mysigtmysigt. Vi har kollat på film och ätit pizza. Var även och handlade kläder med min mormor, mysigt som vanligt. Vart lite sommarkläder och det behövs alltid! Var och fikade i Mariefred idag också!

Imorgon är det kalas för mig eftersom att jag snart fyller år och på Lördag är det hemligstämplad information eftersom jag antar att en viss person nämnd Ebba läser, och hon får inte veta något. Men skoj ska det bli!

Ska snart kolla på min älskade Ryss på tv, byee


villhaRIKTIGsommar


Häääärligt

Namn: Maja Andersson
Ålder:13
Familj: Mamma,pappa, Bror Gustav
Intressen: Gympa, Kompisar, Sång, Titta på film med Ebbs.


HALLO ! Har inte skrivit på väldigt länge, förlåt. Vad har hänt ? Joo midsommar, suuuperkul ! På Ringsö och åkte runt i golfbil! Var ju med den bästa, Ebba och vi blev väl rent ut sagt kära i golfbilen. Vi åt god mat och åkte båt, mys. Sovning här och sedan frulle. På kvälln grillades det här hemma.

Igår var jag och lämnade lite filmer hos min tränare och träffade Melina, Ebbaw och Cissi, trevligttrevligt. Vi åt och babblade och sedan tog jag bussen hem.

Nu ska jag ner till min tös! Den stackaren är ju halvt handikappad eftersom att hon igår skar sig i fingret, djupt som tuuusan.  Ikväll tänkte vi bada i nya badtunnan, som man ser på bilden där uppe:D

och SNART åker Ebbs också ! Jag kommer dö på riktigt.



Härliga bilder gör mig glad.

Nu sticker jag iväg med cykeln i regnet, har till och med tagit på mig en HALSDUK! Mitt i sommaren ! 

BYEEE


midsoommar

tjohooo, idag är det midsommar, trevligt !

Igår fikade jag först med mamms i Mariefred och sedan åkte vi hem och hämtade Ebbs. Vi åt glass, spelade tv-spel, löste korsord och åt tacos, :D Senare tittade vi på eurotrip samtidigt som jag typ totalreonverade mitt rum. Vi kollade sedan på reprisen på Sverige-Ryssland matchen och vi fann det myycket spännande.

Nu ligger Ebba och sover och jag sitter här o nördar. Senare ska vi ut till Ringsö och förhoppningsvis åka lite golfbil, kuulans.

glad midsoommar :D

EM

Igår såg jag, Ebba och Anna på matchen hemma hos Anna. Vi blev så besviiikna på Sverige, gah ! Aja men kul var det iallafall. Sängen brakade ihop och mitt finger klämdes, underbart !

Senare tid har jag kind of bott hemma hos Ebb som åker till Oxford om 11 dagar. Gäller att vara med henneordeeeentligt nu innan hon reser iväg den rackarn. Vi har kollat på en massa bra filmer som V för Vendetta och Jurassic Park. Vi har varit med Nils och ätit massor med chips. Vi har haft tjejmiddag med Malin och Anna och bara vaarit. Mycket härlig star på sommarlovet! Juste, glömde säga i mitt förra inlägget att vi lyssnat på Rysk techno. Alltså, i bilen på vägen hem från Heron City satte vi på något som verkade vara det och det var gryyymmt, hahah.



o imorn är det midsommar och då ska jag och den här tösen till Ringsö och köra goolfbil!


rysk/tysk techno,

Heron city här om dagen med Ebba and her mum, myyyyycket mys. Vi såg på brudens bäste man och den var supergullig. Vi åt thaimat och spelade nåt sorts tv-spel där man själv körde, läärrigt. Vi fick tillbaka lekglädjen som man hade när man var 7 och sprang runt och tittade på alla maskiner. hahah.

Jag och Ebbs tog bussen in till strängnäs för att äta pizza med Nils, Teodor och Carro igår också, trevligt! Förutom en liten grej dårå. Det spööööregnade SÅKLART när jag och Ebb sprang från Vasa till andra sidan stan och vi var HELT genomblöta när vi kom fram. Aja, sånt är livet.

På kvällen tog vi bussen tillbaka och åkte hem till Ebba. Vi mosade ner oss i soffan och såg på V för Vendetta. Vi moffade ostbågar och drack läsk, mmuummmssiii..

Nu har jag varit hemma en sväng men ska ner igen för att träffa ett gäng mysiga tjejor. Middag hos Ebbi, mycket nice. Malin åker ju iväg och vi ska säga bye.


ohhh

Ja, det var ju ååår sen jag skrev sist, måste jag medge. Har inte skrivit sedan avslutningen, så får väl börja där.

En fin, men regnig avslutning på mälsåker slått. Jaa, det är vi väl ganska vana med. Tal av prästen Ola är vi också vana med. Sång av förskoleklasserna, där nån som sjunger falskt alltid står lägst fram och nästan äter upp microfonen, jaa det är vi också vana med! Allt var som det brukar, hmm. Malin sjöng och det var väldigt fint. Efter så fikade vi och sedan åkte jag till Ebbbbsssooon. Hon hade sin shcnygga blåa hatt som hon hade haft på avslutningen med sig hem! Såg lite av hennes avslutning på film, liiite mer spännande än våran kanske.

Sen så hände massor på kvällen och vi träffade människor och sådär. Blev iallafall sovning in my house med Ebbs. Dagen efter sov Ebba till halv två, och när hon då gick upp stod frukost a la maja på bordet. Vi begav oss vid tre tiden in till Strängnäs och for sedan vidare till Caroline, mitt ute i ingetstans, med Nils. Teodor och Gustav kom också senare. Vi såg en läärrig skräckfilm och grillade hamburgare. Runt 6 somnade vi och vaknade vid 1.

Vi tog bussen från skogen in till strängnäs och där skildes vi åt. Nils hem, Teodor hem, Eba hem och jag på gympaavslutning.

Sedan har det inte hänt så mycket. Nu har jag just städat hela huset och ikväll ska jag till Ebb och moffa chips och kolla på film, myys. För hoppningsvid ska vi träffa Malin och Anna någon dag också, eftersom att Malin åker till Malta sen.

Ebba jobbar nu också så hon går upp tiiiiidigt on the mornings nu. Ska prata med Elsa också och planera våran grunka till Ebba, moahaha

mys i Björsund

Den sista bilden är tagen för två år sen. Kollade på massa gamla bilder och hittade den, ;D

avslutning

jag säger bara: IMORN ÄR DET AAAVSLUTNING !

Kulans säger vi om det.

Idag har det hänt massa saker, niornas lunch for example ! vi serverade och det var kul. Jag och Ellinor Bolt råkade hamna framför ett låtsas-spöke, vi skrek och sprang, hoppas inte niorna hörde oss.. Spillde även en halv flaska cider på det fina golvet, rackarns. Cyklade hem från stallis med malin sedan;D

Men imorn ska jag upp tidigt o fixa mig för en mälsåker-avslutning.

Vill så gärna se Ebba när hon går ut nian i sin blåa dräkt med blå hatt till. VARFÖR LÄGGER MAN AVSLUTNINGAR PÅ SAMMA DAG?

byee


Host, bitch, hoost

oh, igår och idag !

Måste bara få uttrycka mig lite om bloggen först: ggagagahahahahahhahahahahhakfgggogogogoogrrrrrrhahagggg
jaa, alltså bloggen stördar sig och inget funkar, så var tvungen att få skrika.

Igår var en bra dag. Först kalas för Ebbaw's syster Linnéa. Hah, vi är bästa lekledarna ever. Skattjakt och en massa grejer, och temat var ju hula-hula. Sedan tog jag fyra bussen hem för att sedan repa lite inför konserten. Jag drog mig efter det mot Ebba. Där tog vi ganska snabbt tag i Nils najsiga cykel och for lite halvflummiga hem till mig.Vi grillade med familjen och åt god efterrätt.Hah, det bästa var såklart när Ebba skulle ringa telia o fixa mitt 5000-gratis-sms-grej. Hon pratade i några minuter och sedan upptäckte hon att hon ringt hem till någon gumma. Jag fick en mystisk blick från Ebba och sedan slängde hon på luren och började asgarva, hahaha.

Hon drog sig hemåt.. öhm.. någon gång, vet inte när och då blev det dusch och sovning.

Idag var det konsert i skolan, det gick braigt. Johanna som var ledig kom o kollade! Ebba gick vid tolv från skolan och gjorde allt för att hinna i tid, vilket hon också gjorde, söt är vad hon är ! Efter tog vi bussen till Nils oh där lagade jag plättar medan dom andra bråkade. Sedan glarre och mys vid hamnen. Vi tog bussen em o färgade mitt hår hos Ebbut:D Åt där och jag grälade som vanligt med henne bror, hahh. Jag åkte hem någon gång och nu ska jag snart sooova.

GAAH, snart åker Ebba till Oxford, Elsa till Frankrike och Malin till Malta. LYX på dom.

good niiight

Massorharhänt

Jaa, nu är det ju såhär att en miljon saker har hänt.

Men det allra största är ju faktiskt att Gustav nu tagit studenten ! Det var en massa människor som var där och hängde saker runt halsen på honom och sedan åkte hem hit. Nils, Ebbas bror tog ju också studenten och han fick även han en massa grejer runt halsen, t.ex en uppblåsbar gitarr. Studenterna åkte runt på sina flak och skrek som tuuusan. Hah, det var kul. Gustav öppnade alla sina paket och sedan drog han icäg för att åka båt in till krogen. Då kom Ebba cyklande hit och sen cyklade jag, Ebba och Victoria ner till sågen för att spela lite volleyboll men människor.

Vi sov i Victorias lillstuga och sedan morgonen efter cyklade Ebba hem och jag o Vick badade och grejs. På kvällen hyrde vi: På smällen och moffade framför tv:n, ett tag. Sedan kom det några hit och blabla.

Igår var jag på ekebyvik med mamma, Gustav och Johanna och sedan for jag in till Strängnäs. Där mötte jag Ebbaw och vi åt some pizza. Sedan gick vi till strandbadet för att träffa Melina som var med Fidde och Calle.

Nu ska jag snart iväg på barnkalas hos Ebbaw's lillasyster som fyllt åtta år. Sedan iväg och repa lite granna inför imorn. HOPPAS det inte blir för sent för i så fall ska jag träffa Ebb en sväng, och det viiiiiiill jag

juste, har haft mysdag också. jag och Angelica var systrarna fluff, nicenice.

loveee
                                               
Nonemaj o ebb i skuggan, love

Strutt

image61


I like it, i like it, I like it, I like it, I lalala like it, lalala like it

Hah, från i Måndags när jag, Ebba, Nisse, Jakob och Gustaf åt glass vid ugglans ! Det var roligt värre. Vi lyssnade även på Europe och vi dansade i vackra pannband o grejs, hah. Sedan for jag och Ebba och såg fotbollsmatch, så insatta som vi är ! kulans ! Vi åkte med mina kusajner hem, eller ja, deras föräldrar.

Igår så var det Tisdag och då playade jag golf, kuul. Idag har vi fixat inför mysdagen sm ska vara imorn ! kuligt värre. Kändistema är det som gäller. Sedan är det student! Både Gustav och Nils tar studenten, wweeii ;D

byeee

Båtis

Nu tänker jag berätta om Söndagen ! Måndagen får komma senare när de bilderna kommit in i datorn :D

Söndagen var såå härlig. Båttur med Ebba och Anna i det soliga vädret. Vi solade och fikade vid en liten badplats bland de nya husen. Myyycket mys. Sedan tog vi båten hem och lagom efter att vi var bakom bron så pajade ju självklart motorn, hurraay. Men det blev kul ändå, för vi blev boxerade hem av Linda och Mikaela, hah. När vi hade tagit oss in till land hade vi sådan lyx att vi fick bada i poolen hos Anna ! Mycket härligt, och vi fick även sehennes nya kamera som var grymt bra. Som Anna sa i skolan dagen efter: Du och ebba blev ju som barn i närheten av kameran! hah joo det kanske kan stämma det. Vi badade ett tag och gick upp när vi frös. Ebbs och jag cyklade hem och tittade på slutet av Star Dust, jäklarns bra film. Vi åt mat och sedan fick jag hämtning.

Ska lägga in en väldigt nice bild från igår sen också. Det var kulans att träffa Ebba, Nisse, gustaf och Jakob igår iallafall ! Berättar som sagt mer sen.

Jag förstååår inte hur jag kommer klara mig utan min Ebba i sommar, gaaaaaah. <3
image60

La helg

Ooh, den här helgen har vart rolig !

Jag och Ebbs var i Stockholm i Fredags och handlade skolavslutningskläder åt mig. Blev väldans nöjd. Vi åt lunch på Mc Donalds och där inne fanns en tjej som råglodde på Ebba under hela måltiden, alltid trevligt med åskådare. Vi hittade den absolut snyggaste jackan EVER på Beyond retro som Ebba bara måååste köpa, hah.

Sedan åkte Ebba den lyxpellen på KISS ! Måste ha varit såå ballt och det lät på Ebba som att hon var väldigt nöjd när hon fått se en av medlemmarna flyga ut över publiken. Jag är sisådär halvt avundsjuk om man säger så. Jag åkte istället till Strängnäs för att ha avslutning med mina småttingar. Vi fick biobiljetter av föräldrarna, wohoo, så nu är det bio som gäller! Efter det åkte jag och ebbaw hem till mig, åt lite grillat och badade lite grann.

Dagen efter gick vi upp tio för att sola fram till halv tolv. Då åkte vi in med mamma till Strängnäs och ebbaw gick och såg när Melina gjorde nåt med konfirmationen. Mammsen och jag åt "thaimat" fast det var veerkligen ingen succé. Om jag ska vara ärlig så var det skitäckligt. Vid halvtre åkte vi hem till Stallarholmen igen med en massa studentprylar i påsarna.

Senare åkte jag ner till Ebbs och vi tog the bus till Strängnäs. Där mötte vi Teodor och gick hem till Gustav. Dom andra grillade och Ebba och jag satt brevid, hah. Vi gick ner till Västerviken och åt glass(jaa, jag och Ebba äär bra på att äta glass). Vi drog oss upp till Väderkvarnen och gick sedan hem till Teodor. Det var lååångt att gå. När vi var hos Teodor fick Gustav lite oväntat en PIL I ARMEN! Han skulle gå av studsmattan då grannen råkade skjuta sin dartpil åt fel håll.

Vi spelade ett asaroligt spel och sedan var det dags att åka hem. Väl hemma moooffade vi chips och drack mängder av Nils och Carolines cola samtidigt som vi såg på Stardust. Vi såg väl sisådär halva, sen så somnade vi.

Nu sitter jag här vid datorn och Ebba ligger och sover. Snart ska jag få liv i henne så att vi kan gå ut i det fina vädret och sola. 


She's mine.
image59

RSS 2.0