Tjenis!

Halloooh

Jag måste bara inleda inlägget genom att säga som min käre vän Ebba: allt är sååå bra just nu

Igår var jag ju och min kära klass och planterade blommor hos Burge och tjänade en slant till vår klassresa På Tisdag ska vi göra en middag för föräldrar där de får betala dyrt så vi kan tjäna moneys, moahah. Vi ska försöka komma iväg till Gotland i höst och vi har faktiskt kommit en bit påväg ! Vi ska ha loppis på vikingadagarna också och då måste man komma och köpa krimskrams !

Today har varit en vaaarm och sköön dag. Sprungit ut till solen varje rast, så härlans. Vi hade en lång diskusion om rymden idag på No:n och det slutade med att alla gick där ifrån hjärntvättade. Sedan i väntan på basketen gick jag och Angelica en sväng. Hon badade lite också men jag avstod. Klockan halv sju begav jag mig till Ebbs hus där Tarja väntade. Vi skulle ju då som sagt in o spela basket med Ebba, Anna och deras lag. Det var avslutning och familj/vänner fick vara med. Det var kulans! Ebba och Anna börjar bli riktigt haj på de här med basket och dess regler nu :D Vi fikade och sedan åkte jag och Ebba hem till her för att se på hennes skolabslutningsklänning. oh juste, i bilen på väg dit hölls det en väldigt anorlunda konversation också, haha. Klänningen var sååå fin och jag höll på att smälta.

Lite ätande och tittande på Medium, sedan hem och spela some gitar ! :D

Imorn händer det något kuul men jag vet inte om jag kan säga det här in the blogg, vet ju inte vilka som läser, haha. Ebba ska ju se på Kiss imorn och jag är sjukt-avundsjuk.

På Lördag blir det antagligen lite handla till studenten och sedan ska jag och Ebba träffa våra gooodiga vänner, var ju ca. ett år sedan nu ! kulkulkulkulkulkulkul ! undrar om kanske inte Tidsöanstalten slår till igen då !

gonatt på er folk, nu är det sovning ! Men förresten, först måste jag flika in hur otroligt duktiga jag, Malindji och Teodor har varit de senaste dagarna. Gått runt till ALLA klasser i vita skolan och informerat i detalj om mysdagen nästa Torsdag, det ni !

Inte samanhängande bilder från dagen idag, men iallafall!

Den här bilden är skoj,
för Ebba är UNDER
vattnet just där.

                     

Härligaste Tisdagen på mycke länge

Jaa, igår var väl den mysigaste dagen på ca. 100 år. Åkte hem och bakade äckliga muffins som jag fick slänga o sedan ringde jag Ebba som jag inte träffat på väääldans länge. En liten mysig åktur med båten utan större bekymmer hde vi förväntat oss.

Och det gick faktiskt bra ! Tro det eller ej, vi kom faktiskt ut en bit och sedan kom motorn i gång direkt. Det var grymt fint väder och vi kände oss stolta när vi kom under bron utan bekymmer. Vi parkerade vid en liten brygga och åt massa picknick, myspys. Allt gick galant. Vi åkte hemåt för att jag skulle hinna svänga förbi Ebba och kolla in hennes franskafilm. Allt gick ju som sagt bra ända tills slutet, då en liten sak inträffade. Vi tappade nyckeln till motorn och alla lås i sjön ! jaa.. Vad gör man då undrar ni såklart. Jo, om man heter Ebba Erikson, då hoppar man i vattnet och simmar ner typ fyra meter och letar med händerna i leran. Vi försökte oxå med lite rep och några gamla rostiga spikar. Men allt förgäves! Ebba fann inte nycklarna så vi fick sakta cykla hemmåt. Ebba va frusen som en isbit eftersom att det ända som fanns att värma sig med var min sjal.

Vi cyklade hem till Ebba och där tittade vi på Ebbas franskafilm, och herreguuud vad jag skrattade. Skulle kunna titta på en 20 gånger, fytusan.

Imorn ska jag spela basket mot Ebbas o Annas lag, det ska bli kuuuulans !

Idag har vi planterat blommor vid Burges med klassen för att få ihop pengar till klassresan, det gick riktigt bra ! Efteråt tog vi ett litet dopp i plurret eftersom att värmen i växthuset var pretty hög.

Helgen kommer bli rolig och framförallt för Ebba eftersom att hon ska kolla på Kiss på Fredag ! Gaaaaaaaah.

Tack Ebba Eriksson för att du finns, du är verkligen allt


RM

jahapp, då var man hemm från RM igen. Det var faktiskt riktigt kul där borta i Järfälla och nu har jag fått tillbaka mitt gympasug. Den var runt 60 lag med på tävlingen och hälften av dom v sjuuuuuukt duktiga. Gick sådär halvbra för oss, men det kunde ha gått bättre. Det roligaste av allt var såklart lekparken som fanns brevid matsalen ochdär spenderade vi större delar av helgen. (tack den som uppfann lekparkena, TACK!) Ebbaw den rackarn blev ju sjuk oxå, så henne var det synd om. Men stark som hon är körde hon allting ändå!

Idag blev det inget glassätande med Ebba och det var synd. Saknar ju min ängel grymt mycket just nu. Åkte istället in och tränade och det gick rätt å bra.

På Fredag ska Ebba kolla på Kiss och jag är såååååååååååååå avundsjuk. Det är ju så coolt bara, liksom sista gången dom kommer till Sverige.

Ohh, måste berätta om min hurtisdag oxå. På gympan i skolan sprang jag först 800 meter och sedan ytterligare 200. Åkte sedan buss till Vasa och GICK därifrån till Marthas nya lägenhet, som ligger ca. 50 mil därifrån. Sedan tränade jag och styrkade. Sprang även tio varv i slutet och jag känner mig hurtoberto ! yeaaah hårdträning är det som gäller för min del nu, öhrmm..

nu är det sovning ifall jag vill komma upp imorn, och det vill jag ju faktiskt. Så byyeeee folket.

Blir galen ifall jag inte får träffa min Ebba snart, känns som om det var år sen. <3

två gymnaster
redo för start


byebyeee

Jao, sista inlägget, buhu. Nu bär det ju av mot RM,

Öhm dagen har inte varit så spännande. Lite tränande på låtar med Lotta och ungdomsmotagningsbesök, som iförsej var ganska roligt. Vi fick se en film som hette kondomfilmen, och det var ruskigt bra;) Väntar nu på att Bebbs ska ringa men hon tittar ju på Medium! Enligt mina beräkningar bör hon ringa om ca. 3 minnuter ;D

Juste, efter skolan gick jag lite med Angelica och sedan tog jag bussen till Strängnäs o mötte papps. Vi handlade och sedan gjorde jag lassagne, mumsigt. Sedan tillbaka in till Strängnäs med the big resväska som jag dumpade av hos Ebbaw så slipper jag släpa på den imorn.

byyeeee, kommer sakna ebbs här hemma <3


woow, i år tar Nils o Gustav studenten. Ebba och jag är stolta småsystrar
image46

Hai

Hai i stugorna. Mina senaste dagar har varit stressiga, men bra ! Lite gympaträningar här och där och lite småungars-träning här och där. Hälsade på Ebbaw och Martha som praoar på café Laura igår, väldigt trevligt. Sedan gick vi hem till Ebbaw och sedan till barngympan.

Idag har jag skolat mig, ingen höjdare större delar, men klockan ett blev det bättre ! Bar mig då av till Ebba och åt nudlar, mumsigt. Ebba lyckades sjääälvklart tappa halva talriken i ansiktet och fick nudlar i ögat. Hon är väl lite av ett proffs om man får uttrycka sig så ! Pluggade lite granna, sedan bar det av till skolan: NO.

Efter skolan åkte jag till Marthas nya lägenhet, väldigt fin. Han vara där ca. 30 minuter sedan var det dags att bege sig till gympan. Gick hyfsat bra idag faktiskt ! I helgen åker vi ju och tävlar så vi är ganska pepp !

Blir dock inget Ebbande på hela helgen, vilken känns väldans mysko:/ Aja, men nu ska jag göra några riiiiktigt svåra Engelskauppgifter, byyeeee

image45

ebbaaa

Hallo. Idag har jag vart med min käraste Ebba en sväng och det var härligt som alltid ! Vi åt glass på ett mycket speciellt sätt och det var goooott. Sedan träade jag och det gick faktiskt halvbra ! Tävla i helgen, pretty laddad.

Det här är till Ebba, för hon är så bäst !

EBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA<3

image44

Booooowling

Igår var vi inne och bowlade, mycket nice ! Ja, alla sög väl egentligen men det var roligt ändå. Ebba gjorde iförsej strike på första och det är värt att hedras ! Teo och Nils fuskade såklart men dom var dåliga ändå, moahah. Efter bowlingen gick vi till präntaren och jag köpte cider, jordgubbscider, woow. De normala pojkarna var väldigt imponerade av rulltrapporna och åkte självklart upp ca. 27 gånger. Efter att ha varit lite coola gick vi sakta till Nils house, eller rättare sagt Nils castle. Teo blev inslängd i lite buskar och vart genomblöt. Vi dansade regndans i en rondell, vilket var mycket dumt eftersom att det då självklart kom massor av regn fallande från himmelen.  

Hos Nilsou såg vi på Scary movie och den var faktiskt rätt läskig. Den var mycket uppskattad, framförallt av Ebbs. Jag lärde mig en mycket svår grej på pianot och nu är jag mycket imponerad över mig själv. Klockan 22.57 gick vi till bussen. Jag, Carro, Nils och Jakob tog den normala vägen medan Ebba, Teo och Gustav självklart skulle vara lite speciella och ta en omväg. Bussen kom och Ebb o jag åkte hem. Vi somnade nästan direkt.

Idag vaknade jag 09.09 och Ebbo vaknade 11.30. Jag roade mig med att läsa, sjunga dåliga Björn Rosenström låtar i huvudet och att titta på motorcykelåkning med Tomas.

Nu ska vi snart ge oss iväg till familjen Printz för att fira David som fyller år, :D

Ebbu för omkring ett år sedan, söto<3
image42

11.03

Helloo, nu sitter jag hos Ebba och klockan är 11.03. Eller nej nu blev klockan 11.04. Men aja skitsamma.

Jaa, i förrigår så var vi på något vikingaläger vilket inte var så väldans kul. Jo lite saker var ganska roliga, t.ex när jag och Ellinor.B satt och pratade i ett tält och jag kastade mobilen i huvudet. Sen var det ganska god mat och ganska kul att ro, men njaa ingen höjdare. På natten var det svinkallt och det regnade hela tiden, bläh.

Igår tränade jag först ungarna och sedan mig själv. Rätt kul men inte så man skrattar ihjäl sig. Sedan vid nio åkte jag hem och åt pizza, mycket trevlans. En normal konversation på msn med mycket normala människor gjorde slutet av Fredagen väääldigt bra.

Nu sitter jag hos Ebbsi och ska snart åka in till Mariefred. Sedan blir det sovning hos någon och det är naaaaajs. ( Sorry men najs passade så bra just här ) Ebbs den stackaren är sjuk egentligen men hon är iallfall på benen idag. Nils är också megasjuk, ligger hemma med maginfluensan, ichpich.

Imorn bär det av mot David som fyller år, myycket trevligt :D

Nu ska jag försöka få upp Ebba som halvt ligger och sover. 

BYEEEE
image41

Morv och kackaroner

Sov hos Ebbs inatt och det var kuuuuul. Vi var på vårt normalaste humör måste jag säga. Vi kollade på house och jag måste faktiskt  medge att det var bättre än jag trott, Ebba. Lite chipsätning och coladrickning, GREAT!
Vi byggde lego oxå, det var kuuul. Ebba byggde en nic..HÄRLIG bil och jag ett snyyggt hus. Vi somnade nån gång och vaknade nån gång också. Idag har vi kollat på Hair, myyycket bra movie. älskar mannens lyft när den andra mannen tvingas av med strumprna (ebba du är nog den ända som förstår, men ändå hah). Vi har också ätit pakakor, mycket goott. Sedan åkte jag in och gympade vilket var rätt så kul. Imorn blire vikingalääger

image40


Vildsvinssaffari

Jaaapps, idag har vi vart på Äleby och kollat på vildsvin och gjort labbar. Vi cyklade dit och det var gaaaalet långt !
Det här blir inge vidare långt inlägg eftersom att jag ska till Ebba nuu ;D Imorn blire gumpapumpa efter skolan och det ska väl bli halvkul.

Ebba, here I coooooooomeee! 

vildsvinssaffari
image38

Glass, yeaaaah

Wow vilken härlig dag !

Ja, det började med att jag efter skolan sprang till Ebba där hon stod och väntade på bussen. Som tur var hann jag och vi hoppade lugnt och sansat på bussen. När vi kom till Wasa stod självklart inte Nils där som han lovat, men vad kan förvänta sig? Han är ju faktiskt kille. Vi gick till Nils big house och på vägen mötte vi honom. Ebba hade ju dessvärre glömt bas-sladden så det blev inte så mycket rep. Istället bestämde vi oss för lite glassätning. Det slutade med att jag, Ebba, Gustaf och Nils köpte varsin glass-kuleskopa på coop, och vi betalade allihopa med endast 50öringar. Mycket uppskattat av den stressiga mannen bakom. Sedan vandrade vi runt och tillslut gick Nils och Gustaf för att växla ytterligare 25 kronor till 50öringar, så vi kunde köpa glass. Hon som växlade pengarana undrade antagligen varför de behövde 65 50öringar, men de sa att de fanns goda tuggummin i automaten. Aja, glass köptes och det tog ca. en kvart att köpa den med 50 öringar. Hon i kassan var nära på att somna när vi lassade över pengarna till varandra, haha. Vi åt glassen vid vattnet och det var nic...härligt ! Sedan for vi hem till Nils och åt. När vi upptäckte att våran buss skulle vara vid busshållsplatsen 7 minuter senare SPRANG vi dit, och självklart hann vi med god marginal. Vi åkte hem till Ebba och fick lära oss ett trick av Ebbs begåvade storebroder. Mycket bra att kunna ! Nu ska jag försöka packa lite inför imorgon,

byeeee


Kultuur

Igår vare det väldans rooligt. Först åkte jag och Ebba in med 13 bussen till Strängnäs och gick runt i Strängnäs och lyssnade på musik och sånt. Klockan kvart över två skulle Nils spela tillsamans med Ellinore som sjöng, så vi kollade på dom. Det var braa. Vid fyra åt min familj tillsamans med mormor vid Västerviken eftersom att hon fyllt 75, mycket trevligt. Sedan var det uppträdande med Sjåvven och det gick super.

Sedan bar det av mot Västerviken för att kolla in bra och dåliga band. The Royals stod väldigt högt upp i våran lista. Jag, Ebba och Carro skrapade ihop våra pengar och köpte en pizza till middag också och sedan gick en hög människor upp till väderkvarnen. Mycket mys. Sedan sprang jag och Ebba som vi aldrig förr gjort till Nils hus och bytte om och när vi var tillbaka hade Tripsis knappt börjat sätta upp sina grejer, grr.. Aja Tripsis började spela och dom var ju såklart bra som alltid. Inga brutna armar trots alla hopp och grejer, det var vi mycket tacksamma för. Sedan körde Ebba sitt "hoppa ner i vattnet trick" vid bryggan och efter det gick Malin och Anna till sin buss och jag, Ebba, Teo, Gustaf, Nils och Carro gick till vattnet och badade! Tjoho vad manliga vi är! Sedan bar det av till Nils där högen sov och sedan idag har jag och Ebba ätit glass och myst in the sun. Även lite lek med vattenspridaren och Ebba sprutade ner hela mig utan anledning. 

Nu kom jag jus hem från Johanna och hennes 18-års kalas !
 


Tältning

Ebba tycker jag skriver för lite i bloggen, but yeah yeah.. Orkar inte skriva så mycket nu heller, men iallafall!

Imorn blir kulkulkul för då ska vi tääälta.. moahaha det ni.. sedan är det ju också sjåvv klockan kvart i 6 i ugglan, kooom då ! kanske även lite badning imorn, det vore ju väldigt trevligt, och då SKA jag bli den manligaste.



Man blir lycklig a bilder som dessa :D
image25

I miss Bert-Berit

Inte skrivit på ett tag nu, men jag ska försöka komma ihåg vad som hänt i mitt liv !

Fredagen började med att jag åkte in till Strängnäs och flyttade över alla gymparedskap från Thomas till Karinslund. Jag, Ebbaw och Martha vr ensamma med Ove, låssmeden, och han var en rolig prick. Sedan åt jag och Ebbaw pizza och sedan hade vi träning med ungarna. Sedan åkte jag och Ebba till vallen och kollade på ett antal band som spelade (nu pratar vi alltså om Ebba Eriksson, förvirrande I know, det finns Ebba och Ebbaw). Happy Thursday och Tripsis var såklart höjdpunkterna och även ett band som jag inte vet hur det stavas. Sedan GICK jag, Ebba, Teo och Gustaf hem till mig för att sedan gå ner till badet och bada ! Nisse skulle också med egentligen, men han fick förhinder. Ebba var ballast och badade fyra gånger och jag nästcoolast för att jag dök i baklänges en gång ! Sedan sov fösamlingen här och det var naaajs.

Sedan blev det Lördag och Teo och Gustaf åkte hem efter lite glassätning. Ebba och jag for hem till henne och hade "plugghelg", öhrm.. Lite chokladpudding och roliga klipp på youtube kändes på något sätt mer lockande. Sovning där och sedan, idag hände någonting väldigt, väldigt läskigt. Det var såhär:

Ebba och jag satt i soffan, halvt döda eftersom klockan inte var mer än 11. Jag tittar ut genom fönstret och ser någonting jag aldrig tidigare skådat ! En ful hund som liknade något missbildat står på Ebbas trädgård och glor. Vi springer ut till den och märker att den låter som en skördetröska (enligt Ebba iallafall). Vi springer förtvivlat in eftersom att vi trodde den skulle bita oss. Det var HEMSKT ! Vi döpte honom till Bert-Berit och jag hoppas att jag aldrig får se honom igen.

Lite senare, när vi hade hämtat oss cyklade vi till skolgården och Ebba spelade basket med Anna. Malin kom ner en sväng och vi åt lite glass och så. Sedan gick vi hela vägen hem med en hund som vägrade gå i normal takt.

Nu ska jag plugga och det ska Ebba också, eftersom vi inte lyckades göra så mycket i helgen. BYEE


Valborg

I Tisdags var det stockholm och då köptes det massor av kläder. Nils roade sig hela dagen med att spela in videor i rulltrappor och Fredrik hade en enorm otursdag. Det var kul !

Igår var det valborg:D Efter skolan gick jag hem till Ebba o bytte om och grejer. Vi åt och sedan tog vid bussen till Strängnäs för att sedan, klocka halv 9 se tripsis i olivehälskyrkan. Det var suuperbra ! Sedan gick jag, Ebba, Nisse, Teo och Gustav hem till Nisse. Bara hem o vände, för vi skulle nämligen på jakt efter en brasa. Dessvärre hittade vi ingen så vi for hemåt. På vägen tillbaka var Teo nära att hamna i slagsmål, den smartingen. Vi pratade en låång stund och sedan gick vi ut igen. Somnade väl runt 6 skulle jag tro och sedan blev man väckt av trummor och ukulele, väldig niiice.

Happy thursday skulle idag repa vid tolv och Ebbas o min buss gick halv två, så vi satte oss på gräset och spelade kort i solen ! Bussen hem till Ebba och glassätning efter det.  Nu har jag kommit hem och väntar för fullt på att solen ska visa sig, s jag kan ta min religionsbok och gå ut !

Imorn blir det roligt :D

BYEE

RSS 2.0