Booooowling

Igår var vi inne och bowlade, mycket nice ! Ja, alla sög väl egentligen men det var roligt ändå. Ebba gjorde iförsej strike på första och det är värt att hedras ! Teo och Nils fuskade såklart men dom var dåliga ändå, moahah. Efter bowlingen gick vi till präntaren och jag köpte cider, jordgubbscider, woow. De normala pojkarna var väldigt imponerade av rulltrapporna och åkte självklart upp ca. 27 gånger. Efter att ha varit lite coola gick vi sakta till Nils house, eller rättare sagt Nils castle. Teo blev inslängd i lite buskar och vart genomblöt. Vi dansade regndans i en rondell, vilket var mycket dumt eftersom att det då självklart kom massor av regn fallande från himmelen.  

Hos Nilsou såg vi på Scary movie och den var faktiskt rätt läskig. Den var mycket uppskattad, framförallt av Ebbs. Jag lärde mig en mycket svår grej på pianot och nu är jag mycket imponerad över mig själv. Klockan 22.57 gick vi till bussen. Jag, Carro, Nils och Jakob tog den normala vägen medan Ebba, Teo och Gustav självklart skulle vara lite speciella och ta en omväg. Bussen kom och Ebb o jag åkte hem. Vi somnade nästan direkt.

Idag vaknade jag 09.09 och Ebbo vaknade 11.30. Jag roade mig med att läsa, sjunga dåliga Björn Rosenström låtar i huvudet och att titta på motorcykelåkning med Tomas.

Nu ska vi snart ge oss iväg till familjen Printz för att fira David som fyller år, :D

Ebbu för omkring ett år sedan, söto<3
image42

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0