puuh, ingen snö.

okej tur, ingen snö iallafall. men slaskväder är ingen hit dessvärre! därför passar det utmärkt att ligga framför tv:n och äta pannkakor en fredagsmorgon som denna, ellerhur?

Cissi, den ungen, har varit i Portugal i fem dagar. Hur härligt låter inte det?!  Men hursomhelst så kom hon hem igår så idag ska det bli till att träffa henne!


min far och jag i egypten förra året!

HURRA till höstlov!

Nu sitter jag här på en Torsdag, känns stenhårt som Söndag just nu! Den här veckan har vart så skön, så himla skön! Måndag till Tisdag tillbringade jag hos ebba och stella. film, popcorn, massa popcorn, choklad, sockerkaka och en varm säng. ja! Sen Tisdag till Onsdag, ebba och jag for hem till mig på tisdagen och sov här till onsdagen. Film, popcorn och kall  cykeltur. ebbaebbaebba<3
Sedan har det varit träning, the other ebba, lite malin och sofie, mera film, the, bra böcker och guitarhero.

hurra till höstlov!


Imorn är det fredag - sova länge, träna, träffa ebbaw, träffa cissi som just kommit hem från ett varmt land, sovning hos ebbaw och upp klockan 6 dagen efter. och jaa jag ljuger inte, till och med innan 6! Gissa om ebbaw kommer vara trött efter den morgonen då hon blivit tvungen att dra ut mig ur den kära bedden, aossscchh.

DOM HAR VARNAT FÖR SNÖ INATT! HERREGUD, JAG ÄR I CHOCK!

och kameran har inte varit med mig de senaste dagarna, men en, EN bild har jag tagit. och det när stella tittar på tv.



here we are


VI VANN!

jaa, Ebba och jag hade urtrevligt i Fredags och bilder har jag ju redan visat. Hon har fler bilder på sin kamera så det kanske kommer upp bilder i hennes blogg också, vem vet?

Igår och idag har jag iallafall tävlat truppgymnastik. Igår med mina ungar och idag har jag tävlat själv. Barnen var superduktiga men det räckte tyvärr inte till nån medalj.

MEN IDAG SÅ VANN VII!! WOHOOOOOO!

Dum som jag är så glömde jag kameran, men bilder på stolta vinnare kommer!

Nu ska jag äta cachewnötter och slöa, sedan ner till ellinor bollen som fyllde år igår!

!


Stockholm med ebba!(Endast i bilder just nu)




punktform.

*Skola, NO och matte dag..
*Momoträning till klockan 5
*Mer glitterköpande till ungarnas tävling
*Datorkurs om gympan
*Bussen hem

Och nu sitter jag här och äter kyklingspett med nudlar!


ebbaw på kursen


Och imorn bär jag och ebba oss av mot Stockholm för att titta på bio. Då ska jag försöka komma ihåg kameran och ta bilder!


ooops

haha, hoppsan! ja läste just hela mitt förra inlägg igen, och ebba du har verkligen rätt! Man fattar ju ingenting vade det står! Men från och med nu är det ändring.

Idag efter skolan åkte jag in till Strängnäs och mötte upp Ebbaw för att köpa hår-grejer till våra ungars tävling på Lördag! Vilka snyggingar dom kommer bli med glitter, hårnålar,tofsar,spray och rött band!


Lite senare drog jag mig hemåt, till Stallarholmen. Dels för att min hals är krasslig och dels för att Jill fyller år idag. Så det blev god soppa, hallonpaj och gratulerande där innan vi åkte vidare hemåt. 
 

min numera nästan-rakade bror och en söt hundvalp!


och förlåt för att jag råkade vara inne på msn fast jag inte var hemma! atorn har lite krupp och loggar in sig själv när den känner för det!

Tissdag

Varför säger vissa människor tissdag? TIIIIIIISdag heter det , och punkt slut!

Idag var jag i Eskrilstuna med Johanna för att köpa vinterstövlar till henne. Riktigt shnygga beiga biddere. Och bråttom var det att köpa dom, för det fanns nämligen bara ett fåtal i lagret, enligt hemsidan. Vi åt kladdkaka och prinsesstårta och sedan begav vi oss hemåt, perfekt vardagsuppiggning.

Första världskrigsprovet gick godiiigooodd! hopas jag iallafall, men man ska ju lita på sina feelings ellerhur?

I helgen blirre bio med pebbsonen och även restaurangätande och sådant. toppenpoppen. Det blir även två gympatävlingar i Södertälje och födelsedagsfirande för Ellinor Bollen.



hoppidoppdoppbild




sovning på G!

ojojoj, jag borde sova för länge sen. har suttit i flera timmar med första världskriget och en franska uppgift, och jag har faktiskt gjort någonting för en gångs skull!

Dagen idag var bra,gymnasiemässa och träning! superrrrr. imorn är det resursdag och det blir bra det.

allt är topppeeeen, hålls det med?

!

nu är det söndag- igen. alltid söndag känns det som!

Aja dagen kvällen igår var mucho bra. började på dansbandskampen, fick se massor av dansband, haha, kul faktiskt! Åt massa god mat och lyssnade på "I was made for loving you baby" i dansndsversion, ondherbart!

Runt elva åkte vi och hämtade upp mon ebbaaa hemma hos maria, där hon befann sig. Vi kom hem, spelade lite gitarr på golvet och gick sedan raskt och la oss i våra sköna sängar (eller jaa, jag la mig i min sköna säng och ebba i min soffa, där hon ALLTID envisas om att ligga, även fast den är alldeles för liten för henne). Klockan elva imorse kravlade vi oss upp och masade oss en stund jaa till klockan två närmare bestämt! haha, det är så skönt att bara vara morgonseg! Senare blev det en tur för att köpa presenter med min mor!



Nu är det första världskriget som väntar!



dansbandsgala!


  sniggingar



ikväll blir det dansbandsgalan och ebba för min del! topppentoppentoppentoppentoppen! <3

Lördagsmys

En vablig helgförmiddag: Rut kommer inhoppande klockan 10.00 och vill leka och pussas. Då skriker jag på den som öppnat dörren att den ska ta ut HUNDJÄVELN och sedan går jag upp. Utanför min dörr står en glad och påklädd pappa och säger:
- kom igen upp med dig, vi ska in till Strängnäs och shoppa!
Och då betyder det alltså att vi ska till ÖB, köpa lite lampor, glasögon och hundben. Man blir då alltså inprppad i en liten bil och sjävklart så måste ju Rut med, nertryckt i mitt knä sitter hon och därmed blir jag helt hundhårig, toppen.Sedan bär det av mot ÖB och Karlssons och därefter är det lunch, oftast på donken, men idag på Prinsen. Efter det åker man runt till pappas miljoner olika stationer, som prylbodar, chefer och banker. Efter några timmar rullar bilen sakta hemmåt igen med en far vars ögon och öron letar efter något mer ställe man kan stanna och fynda på.
Och jag gillar det!
mamma den stackarn, (eller lyllosen?) jobbar en lördag som denna och kommer hem seeen. Då får hon hjälpa mig med allt mitt plugg, det får hon alltid göra! Sitta och lyssna när jag pratar och babblar och ställer frågor, perfect! :D

Nu tänkte jag sätta mig och läsa flyga drake med en kopp the. Ikväll kommer Ebba, och det tycker jag är väldans bra! De´t är alltid bra när hon kommer, för att hon är så himla bra. Och ebba om du läser det här, så har jag köpt tiopack popcorn till oss, woaaaa!! puss på ebba, det säger jag!

två nördisar, bättre än en!

nu sitter jag här med en annan ebba, nämligen waldenström! vi har latat oss med idol och fruktsallad, underbart? jaa

skoldagen idag var bra, jag har märkt att jag och malin börjat mobba ut oss själva från resten av klassen. går runt och gör konstiga ljud och grimager och är allmänt borta i huvudena. men det är så det ska vara!



såhär ser vi ut exakt just nu!

men hoj!

igår bar det av till en älskad ebba erikssoooon. vi tryckte in oss i ett hörn med datorn och samtidigt tittade vi på tv:n,  perfect tuesday!

tjojbidoj

tjojban. här sitter jag med en toffs mitt på huvudet, eftersom jag nyss tränat, och äter pannkaka med hallon på. Bonde söker fru rullar på tv:n(eftersom att jag faktiskt känner en av de sökande!) och SO boken, svenskablockt och franskahäftet ligger framför mig.



träääääääääääääääääääääääääning idag, tävling om två veckor

here comes the bilds!

men innan. jag kom på värsta grejen! alltså tänk om alla i ett heelt land skulle resa därifrån, vad cooooolt det hade vart! ett helt tomt land liksom! det borde ju faktiskt testas. allt är helt tomt, helt öde. woowwchi!

aja, marknaden i helgen spenderades med ebbaw och cissi. alltså egentligen är det ju inte särskilt mycket att titta på, men ändå, själv att vara på plats är viktig. Efter marknaden sov jag hos ebbawen.

nu är det skola igen, men jag måste säga att de går såååå fortfortfort genom vecna. man hinner knappt knäppa med fingarna innan det är fredag igen!

nu måste jag köra på big-bilder eftersom att miin käre vänno ebba errrriksson sade att det inte gick att trycka upp dom stort.




























                                           




bulgur, haha vilket kul ord!

Så nu slänger jag in ett snabbt inlägg, så blire ett litet större efter maten.

jag har just gjort vääärsta middagen med bulgursallad, fläskfilé och starka korvar tillsamans med tzatsiki. UUNDERBART! idag ar vart en ta det lugnt dag med gitarr, tv och pluggg. nu blire middag och sedan lite mera plugg!

toppenpoppen. lite bilder från strängnäsmarknaden på gggggggggg

nybakta scones-mumma

oooh vad lycklig jag är för tillfället! Vet inte varför eller på vilket sätt, det bara är så. Springer runt här i huset helt själv och sjunger så högt jag bara kan medan några scones jag nyss bakat just nu gräddas i ugnen. WOHOOO!!

Snart ska jag ta bussen till Strängnäs för att träna och sedan skulle jag kanske träffa waldenströmmaren och kanske segherberget. BYEHYAA!



söta pingisvänner!


Haha, måste bara notera hur jag sitter just nu, med fötterna på själva sittunderlaget och rumpan på det hårda armstödet, som en köttbulle!

lägesrapport!

Håll utkik i nästa magazinet, för där har jag skrivit en artikel om elevrådet, och den får INTE missas ! ;)

Idag vare kemiprov som gick halvbra och imorn är det mattprov som kommer gå sådär halvbra.

heeeeeeeeeeeelg imorn och då säger vi
HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

höstmys

Ibland kan det vara skönt med höst, för då får man dricka the och mysa i stor jacka!



botta.

NURVELN HAR SPRUNGIT IVÄG!



Har du sett honom?


cooooperdooooper

Idag har jag sprungit coopertest och det var RUSKIGT jobbigt. jag tror det är något fel på mig för jag blir alltid såhär, ovanligt trött och tycker jätte synd om mig själv, även fast alla andra gör precis samma sak.

Efter skolan mötte jag upp ebba waldenström i strängnäs. blev en liten rundtur som slutade på bokia- där vi satt längst bak i affären tills klockan kvart över sex. När vi gick sa dom i kassan förvånat: men är ni kvar? vi stängde för en kvart sen! Så lite surt fick dom öppna alla lås och öppna dörren så vi kunde springa ut. haha duktigt!

Nu ska det pluggas engelska och no och ätas blåbärspaj!

liiiiiten paus

Idag fyller Ylva ARTON år!
GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS säger vi till den nu vuxna damen!

Idag firade vi Ylvan, (som är Ebbas syster) inne i Strängnäs. På kalaset var släktingar från alla möjliga håll och kanter, så många att man knappt hänger med i svängarna. jag är inte riktigt van vid det här med släkt efterst min består av två kusiner och en mormor ungefär.

Ifall någon försöker nå mig kan jag säga att ni kommer att komma till en, enligt pappa i alla fall, 30-35 årig man i Stockholm. Han har nämligen hittat min mobil på gatan i Strängnäs och tagit med sig den hem, till Stockholm! Han sökte upp "pappsen" i kontaktlistan, så snart kan jag vänta mig min egen mobil i postlådan. 

MÅNDAG IMORN
byeeee


Stockholm avec the best!

             


                                                                 

Dagen idag och gårdagen igår har vart dunder. kommer mest lägga in bilder eftersom att det har fotats en del under helgen! En dag i Stockholm kan kanske låta som en enkel sak att genomföra, men då kan jag och ebba intyga att det är det INTE. Ont i fötter och i armar, trött i benen och hungriga som vargar stapplar vi oss fram genom den stora staden. Men uppdraget lyckades och vi kom hem med det vi skulle! Mycket lyckligt! Jag måste idag slänga mina absolut favvojeans som jag haft i hundra år eftersom att jag köpte ett par nya svarta idag. Ebba har tjatat på det i tio år MEN DET ÄR INTE SÅ LÄTT!



Ser ni, hon är så FIN! 





      

<3


 

PANG

Och där rasade allt, PANG

Min novell, mitt no-provsmaterial och min 1:a världskrigs-tillbakablicks inlämning putsväck, blocket försvann.
 och det ska vara inne imorn, YES!

17.42

Idag har jag och Lovisa bakad stenhårda bröd på hemkunskapen. De såg iförsej väldigt fina och goda ut, men de var verkligen hårda! Birgit kom fram och sa: Men vilka perfekta bröd! Bra jobbat tjejer! Hon hade alltså inte känt på bullarna.

Nu har jag just ätit en apelsin och lite cachewnötter. haha jag har blivit helt nördig i apesiner och trodde det var bra att äta mycket av det, men idag på fluorsköljningen sas det såhär: Man ska inte äta för mycket citrusfrukter, det är inte bra för tänderna! Får väl hitta något bättre att förälska mig i.

Snart kommer mamma hem och då ska vi ta oss an uppgiften att laga thaimat! Hur nu det ska gå, men det får vi ju se. Annars går kvällen till SO, NO, svenska och franska. jippie!

Imorn blire av till en viss söt ung dam vid namn ebba eriksson!   ebbaeriksson.blogg.se                
hon är värd en puss! <3

bye bye miss american pie!

RSS 2.0