att jag aldrig lär mig, dålig uppdatering=långa inlägg

Nu sitter jag här med nyinköpt handledsskydd och ett bandage runt vänstra handen och tycker synd om mig själv. träna i 7 år och knappt stretcha handlederna är ingen bra kombination så jag uppmanar alla att bli bättre på sånt!

Nej oslut på klag, idag blev det thaimat på angelicas och min praoplats efter skolan! gottiigoottt, och OJ vad vi har saknat dom där vårrullarna! Förövrigt har dagen vart brabrabrabrabrabrabrabra. rasten tillbringade jag hos bollis och där försökte jag tappert platta hennes hår, men det är verkligen omöjligt. Fick även se vårat klassfoto, och det var INTE FINT! Jaa jag VET att man aldrig är nöjd, men året toppar verkligen alla listor! Men hoppas på bättre resultat på eleverådsbilden som jag kommer få se när skolkatalogen kommer. Men alltså det borde inte få finnas psykande fotografer! Såna som verkligen får en att inte kunna se normal ut. Och sjävklart ska Stallarholmsskolan alltid få samma fotograf, dom är konstig på ett sånt här sätt man inte kan förklara! haha.

Men idag kom även en sak i postlådan som jag blev glad över. ebbaw och jag fick nämligen den ljusa idén att vi skulle köpa lite saker från jultidningarna, men eftersom jag bor mitt i ingenstans är det ingen som kommer ända hit för att sälja. Så därför tog vi oss själva an uppgiften! Vi säljer, och köper från vårt eget säljande, genialt ju! Då tjänar vi förhoppningsvis ihop pengarna vi förlora. Och tro det eller ej, jag ska köpa en till julkallender(Pelle svanslös har jag redan sett klart) och ebbaw ska köpa en dassbok! HAHAHA kalla oss vad ni vill!

Jag är desperat efter jacka, skor, jeans och allt möjligt. Därför ska jag och ebbaaaa snart åka in och köpa det. Hon är med och hjälper mig, för det blir oftast mycket bättre då! Länge sedan jag såg den sötpajen så snart blir det träffa henne förhoppningsvis! Hon har för övrigt just gett mig ett smeknamn jag aldrig haft förut, Mailo! Det ni!


Jag ska försöka lägga in lite bilder som jag faktiskt lyckades ta igår, men det kan ta sin tid.



Idag passade jag på att mysa med bollis vovve och då var hon snabbt som attan framme med kameran.


.. och mysa med hunden, det gjorde även hon!



tjoodorororororoo

EU

Sitter i datorsalen på So lektion. Håller på med EU och det går så jääääääääääääääävla dåligt just nu eftersom att min hjärna står still. Aja nu ska jag sitter här och vänta på att idéer dyker upp vilket jag hinnerligt hoppas på!



Smör, potatis, pepparrötter
Cider, flingor, cashewnötter
Bulgur, bondgröt, sallad, sill
Müsli, timjan, dadlar, dill
Olja, yoghurt, äppeljuice
Rågmjöl, pasta, äppelmos
skorpor, ströbröd, sojamjöl
Pesto, peppar, ekoöl
Morot, lättmjölk, välling, te
Honung, socker, saft, sorbé
Sirap, sylta, sesamfrö
Couscous, kaffe, knäckebröd

jag är BÄST på att uppdatera!

Nu sitter jag här i mörkret och ser knappt någonting av tangentbordet eller datorn. Det är än så länge Söndag men om 45 minuter är det Måndag. Tillbaka till helvetet såattsäga! Helgen har vart kul, skulle egentligen träna och sedan träffa människor i fredags, men mådde så jäkla illa att jag tog bussen hem, halvt spyende, istället. lördagen bestod av hömtning av ebbaw vid bussen och sedan lite jobb! Servera på femtiofest biddere. När vi var klara dansade vi lite när min käre faders band spelade och ja, även om vi dansade med gammlingar så var det kul! Jag hade sådan tur att jag blev uppraggad av en trettioåring och en sextioåring med repliker som: vill du följa med mig till trofféhuset, och: om du var trettio år äldre hade jag legat över dig inatt! haha!

Idag var jag i Eskilstuna och skulle försöka hjälpa min mor att köpa stövlar. Vi kommer alltid fram till att vi har olika stil och så blir det alltid något som inte faller den andre i smak, haha.

Nu SKA jag sova eftersom att jag måste pallra mig upp imorn. Gymnastik står på schemat 08.00 och jag känner mig sådär lagom motiverad. Och inte nog med det, min jacka ligger som ALLTID hos min käre än Ebba och därför fryser jag också jämt och ständigt.


nattiiiiiiiiiis

dagslägeet

idag har jag ätit 6 bitar kladdkaka och imorn är det skolfoto! BYE

jobbe och jobbe

Igår var det Fredag! Det betyder oftast träning men igår blev det inte så mycket sånt för min del. Tränade bara ungarna sen gick jag och Ebba hem till Cissi en sväng. Anledningen att jag inte tränade var denna:

Maja: ebba,(alltså waldenström då) titta vad stora mina halsmandlar är!
Ebba: oj shit! värsta bollarna ju!
Anna(Ebbas mamma): får jag också kolla. OJ! maja du ska INTE träna idag, du kan ju dö om du gör det!

Då kände jag att det var bäst att låta bli.

När jag kom hem sent igår efter att ha varit hos Cissi låg det en svart akustisk nylånsträngad gitarr på sängen! Det var min käre far som hade köpt den åt mig eftersom jag ständigt klagar på att det är så svårt att spela på den stålsträngade gitarren vi har. Tack!

Nu sitter jag på min säng och Ebba ligger i soffan och halvt sover. Det är nämligen så att vi ska jobba idag, och vi ska vbara på vår arbetsplats klockan halv tio. Därför tog Ebba 07.22 bussen från strängnäs(20 ÖVER SJU!) för sen gick det inga bussar. tapppert av henne tycker jag! nu ska jag snart dra upp henne från soffan så vi kan bege oss.



sovande ebba och gitarren!

ebbaaan!

nu sitter jag i sängen hos ebba! vi har just haft en match i "hist.pers" och ebba vann med 103-60, jag förstår verkligen inte hur det går till! det är likadant varje gång vi spelar något. det spelar ingen roll om det är schack, hist.pers, 500, tvspel eller datorspel. ebba vinner alltid! aja det är väl sådan man får leva med antar jag.

igår skulle vi titta på film med nils, caroline och tarja men efter 10 minuter låg ebba och jag och snarkade högljutt. oopps. vi spelade även hist.pers igår, men då var alla med. även då förlorade jag STENHÅRT. nu är det dags och sluta för ebbas kisse stella hoppar snart upp på ylvas nya dator, och det kanske inte är så poppis! förövrigt är hon huur gulligt som hellst!

pussentussen

-----------

mitt bästa råd: låt aldrig en killkompis måla dina naglar.



okej man ser inte så mycket, men ni förstår principen !

bildisar!

och sen lite från vanliga kameran såklart.. ;D

                                             
                            
        

bildisar!

                                                          de mest aktuella bilderna från min mobilkamera ;D

morgonstress

det slutar alltid med att jag får hetsa i mig frukosten och springa till bussen. det spelar ingen roll huuuuuuuur tidigt jag går upp. aja, nu ska jag slänga i mig yoghurten och sedan gå ner till bussen.

ha en braaa torsdag!

bradagar ! :D

idag har vart en sån där, jaa bra dag!

* Vakna upp hos Ebba, sov där inatt. Mycket trevligt var det att gå dit igår efter "jobbet" och äta pizza!
* Prao på thairestaurangen mellan balanze och kinarestaurangen med Angelica. kom dit och ät!
* Hem till Ebbaw för att "kolla på tjecken i ebbaws rum" (eller jaa, hälsa på en hockeykille från Tjeckien som bor hos familjen Waldenström i en vecka)
* Cykla ner i dunderfart till träningen och köra styrka i en timme.
* Till stranbadet en snabbis för att kolla på ettorna på Europa som blev nollade. Såg en nåååååågot kladdig Ebba där bland folkmassorna, det var roligt!
* Upphämtad av min mor för att åka hem och äta mackor framför tv:n.


Alltså. jag hatar min dator vad de gäller bilder för vi har aaaaaaaldrig samma åsikter. den vill inte lägga upp bilder samtidigt som jag gäärna vill. aja det kommer väl!

thaimathelaveckaaaaan

lite things

ebbaeriksson.blogg.se         KOLLA IN SENASTE INLÄGGET(eller jaa, det kanske inte är senaste inlägget eftersom det kanske uppdateras, men iallafall) VÄRLDENS SÖTASTE VARELSE!

Jaa, nu praoar jag för fullt med min vän Angelica på Patan thai restaurang, så kom dit!

Livet leker med träningar och kompisar och roliga saker. Ikväll blire sovning hos Ebba sådeså!


RSS 2.0