Hello summer

Oh hallooo..

Igår var en rolig dag. Skulle ju egentligen repa men det blev inte av. Så jag gick hem till Ebba och vi tog lite nice bilder i gräset ! Sedan sprang vi iväg till konsum för att hinna äta glass innan bussen till Strängnäs skulle gå. Jag skulle till gympan och Ebba till sni basket. När vi satt vid konsum ringde Anna och sa att bussen var jätte försenad men de skulle åka ändå. Anna joinade oss med glassen och sedan kom vi på att jag skulle med på basketen. Bussen kom och vi hade värsta fltet, så vi passade in med nästa buss till Karinslung exakt. Basketen var KUL förutom lite halvt jobbiga lagkamrater.. ;D

Idag var vi i Stockholm med Sjåvven-gänget och såg på teater, shoppade och åt gott. Väldigt niice, :D

Imorn är det valborg och det kommer bli kuuuuul !

Byee

Maja, Ebba och Elsa in summer
image12


Heeeelg

GAAH, sitter här efter en sjukt lång men rolig helg. I Fredags åkte jag och Ebba in till Strängnäs, jag gympade med mina ungar och Ebba tittade på (eller snarare läste sin bok, men iallafall). Sedan sprang vi till bussen som skulle ta oss till våran by. Vi hoppade av oss Ebba där vi åt mat och var almänt mysko som vanligt. Var tvungen att åka hem vid 10 eftersom att jag skulle upp 5 dagen efter. Då var det nämligen tävling för mina små gymnaster. Dom var absolut sötast, men kanske inte bäst eftersom att dom tävlade mot mycket äldre. Dom var iallafall han som ropade upp lagens favorit, hah !

När tävlingen var klar åkte jag hem till Ebba W. Vi åt och gick sedan ner till strandbadet för att hämta upp Martha och så. Då var också Malin där. Jag och Ebba tog det första doppet i år. Vi sprang skrikande ut på bryggan och hoppade, det ni ! Det fanns inga stegar så vi fick simma in till land ! Malin den jäkeln bangade, det var nämligen tänkt att hon också skulle bada. 
 
Idag har jag själv tävlat och det gick faktiskt hyfsat bra! Vi körde very svåra varv och förväntade oss inga medaljer, men vi fick faktiskt brons i fristående ! Somnade en stund efter tävlingen då vi fick stanna o vänta på bussen, och när man vaknar har man ju då blivit målad i hela ansiktet av två personer, hmm..

Imorn blir det skojsi med rep och grejs och snart är det valborg ! :D

image11

helg very soon

Hello everybodyy

Igår var det Onsdag (wednesday som man säger på engelska för dom som inte visste det) och då var jag i ett stal och klappade en häst, det ni. Lite fikning och sedan gympapympa och även träning med småungarna. Vi ska tävla i helgen och hjäälp vad läskigt. Skitajobbig gympaträning och sedan hämtning av Guss.

Idag är det Torsdag och suuuper härligt väder. Skolan och tog även en cykelvända med Cw efter det. Var ju så hurtig att jag cyklade ner till skolan med Malin imorse.

Imorn är det Fredag och guuud vad härligt. Ebb ska med mig till småbarnsgympan igen (stackaren) och sedan tar vi vägen någonstans. Myspys med favvisen med adra ord <3 Ska åka med buss 06.15 dagen efter från Strängnäs till mina gympaungars tävling, blääh. Sedan sover jag nog hos martha ebba w och har lite firande. På söndagen åker vi till våran egen tävling 06.15, glurp.

Nu ska jag ut och lägga mig på gräset med boken, (yes ebba har börjat läst nu!) mp3:n och en glass.



Sommrigt värre
image10


nääjs

Idag har varit en solig, nice dag. Skoooola,skoooola,skooola och det var ju mindre nice. Beslutade mig sedan för att åka hem till Malin och sola samt äta glass i en solstol, very good. Efter middagen kom vi på att vi skulle ringa Ebba och Anna för att se ifall vi skulle hitta på something, och så blev det. Malin ringde sedan lite människor och tvingade dom att komm atill sågen halv åtta. Brännboll med halva stallarholmen på sågen och även lite korvgrillning med alldeles för mycket tändvätska. Måste ju också få säga att vi tjejer var ena hejare på brännboll, hah !

Sedan skulle Ebba hem och då följde jag henne till konsum. Vi tog farväl och sedan cyklade jag tillbaka en sväng för att sedan cykla hem med Malin.

Nu är klockan 07.06 och jag ska snart till skolan. tänk att jag skriver i bloggen såhär dags !


Byeeeee                                      

Skolis

Sitter just på den dagliga håltimmen och försöker roa mig. Ska snart bli skjutsad av Angelica på cykeln till konsum där vi ska köpa glass eller något i den stilen. Det är så härligt väder så man vill bara uuut.
Efter håltimmen ärdet slöjd och jag tror jag kommer klara mig hyfsat bra med tanke på vad som ska ske efter skolan, reeeeeepa ! kulkulkul.

Det är så brabrabra för jag får träffa Ebba idag igen! Innan helgen kom vi fram till att vi inte skulle hinna träffas någonting med tanke på alla aktiviteter som skulle hända, men det slutade med att vi träffades Fredag,Lördag och Söndag. Tur är väl det, hur hade jag annars klarat mig? Igår var den galnaste aftonen, haha, tror att Ebba kan instämma där. Det var väldans trevligt med kalas för Gustav, för då fick jag även träffa the Printz familly som jag inte träffat på väldans länge. Jag, Ebba och Elsa begav oss till vattnet då det var så nice väder, och det var härligt.

Nästa vecka är det valborg och det blir kuuul. På helgen ska jag o Ebba W ävla med våra ungar för första gången.

Byebyebye

pizzatime

Hallelulja.

Igår när jag vart hos Ebba åkte jag hem och satt på msn till 3 och talade med Ebba, Nils och Teodor i en enda konversation. haha, rörigt med roligt. Ni vill inte höra Nils nya namn, det är alltför barnförbjudet..

Nu är det snart födelsedagsfirande för Gustav och då kommer det en massa människor hit och ska äta pizza och tårta, mycket mys. Jag och Johanna har just fixat oss och försökt välja kläder, dessvärre inte det lättaste, haha. Ikväll ska jag INTE fastna på msn för jag MÅSTE sova och orka med den idotiska skolan imorn !

saft och ostbågar med ebbson på bryggan:D

image3


nu ska vi gå på tigerjakt

Ja, nu har även jag skaffat en blogg, efter mycket tjatande av Ebba. Vi sitter just nu på hennes broders födelsedagsfest men han själv har flytt iväg någonstans, haha. Igår var det en superdag och kväll. Tillbringade rasten med pommesfrites- och glassätande. Sedan vart det donutsätande med Cw. Vid halv 5 var det gympa med småungar och sedan träning själv.

Jag tog 19.23 bussen hem till Bebbson. Vi tog en härlig promenad till bryggan och åt chips och drack saft. Haha, vi var härligt kvällsoseriösa och gick runt och sjöng "nu ska vi gå på tigerjakt" vi tog ca. 50000000 kort med mobilen och sedan ringde vi Nils Henriksson och pratade ett väldigt normalt telefonsamtal. Jag sov hos Ebb (JAG sov hos ebba, hon sov inte) och sedan på morgonen for jag till Västerås och tränade. Martha var flummis som vanligt o ebba var galen;D

Men jag har inte tid att sitta här hela lördagskvällen, so byee

RSS 2.0